2021. június 21., hétfő, Alajos, Leila napja

Címke: MÁSz

9 cikk 1/1 oldal

Magyarországra várjuk a sportvilág krémjét

Gyulai Miklós: A vb a 2012-ben megkezdett szakmai stratégiai programoknak újabb lendületet adhat, aminek eredményeképpen még több fiatal ismerkedhet meg a sportok királynőjével.

A magyar tenyésztőket védi az új törvény

A közigazgatási egyeztetés lezárulta után a parlament elé kerülhet az új állattenyésztési törvény – jelentette ki tegnap az agrárminiszter. Nagy István szerint az új jogszabály célja, hogy a november elsején hatályba lépett uniós rendeletet szem előtt tartva a lehető legjobban védje és segítse a magyar tenyésztőket és a hazai tenyésztésszervezési rendszer megerősítését.

Kitart, sőt növekszik az üzemanyagéhség

A vártnál jóval nagyobb mértékben, több mint nyolc százalékkal haladta meg idén január és június közötti az üzemanyagfogyasztás a 2017 első félévit.

Magyarország pályázhat a 2023-as atlétikai világbajnokságra

Gyulai Miklós, a Magyar Atlétika Szövetség (MASZ) elnöke a nemzetközi szövetség (IAAF) Budapesten tartózkodó elnökének, Sebastian Coe-nak a jelenlétében hétfőn bejelentette: Magyarország pályázhat a 2023-as szabadtéri világbajnokság rendezési jogára.

Százötvenmillió forintos atlétikai fejlesztés Tatabányán

A tatabányai önkormányzat 150 millió forint összegű együttműködési megállapodást köt a Magyar Atlétikai Szövetséggel (MASZ) a Grosics Gyula Stadionban lévő atlétikai létesítmények felújításának előfinanszírozására – erről döntött a megyeszékhely közgyűlése pénteki ülésén.

Meghalt a magyar sprinter, aki legyőzte Ben Johnsont

Életének 59. évében, hosszú betegség után hétfőn elhunyt Tatár István, aki tagja volt az 1988-as, szöuli olimpián nyolcadik helyen zárt magyar 4x100 méteres futó váltónak.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.