2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: Martonvásár

34 cikk 1/4 oldal

Ismét megrendezik a Fülesbagoly zenei tehetségkutató versenyt

Második alkalommal rendezik meg a Fülesbagoly Tehetségkutató országos könnyűzenei versenyt Martonvásáron. A díjak között fesztiválokon és népszerű zenekarokkal közös fellépés és sajtómegjelenés is szerepel.

Gálaműsorral zárult a 2018. évi Magyar Tudomány Ünnepe

Tudomány és kultúra egy tőről sarjad. Mindkettőt az emberi alkotásvágy, az élet könnyebbé és szebbé tételének igénye motiválja – mondta beszédében Barnabás Beáta, az MTA főtitkár-helyettese

Átadták a megújult Brunszvik-kertet Martonvásáron

Lovász László elmondta, hogy a Martonvásárra tervezett, 2020-ra megvalósuló  Agrárinnovációs Centrum célja az MTA agrárkutatási kapacitásainak koncentrálása és korszerűsítése.

Egy erős gondolat mentén

Kunos Tamás, a magyar népdal napjának művészeti vezetője, a Kossuth-díjjal kitüntetett Csík Zenekar tagja nagyon messziről érkezett a népzenébe.

Ötödször rendezik meg Martonvásáron a magyar népdal napját

Immár ötödik alkalommal rendezik meg Martonvásáron A magyar népdal napját. A kétnapos esemény szeptember 15-16-án lesz, a második napon a visegrádi országok közös kulturális öröksége áll a középpontban.
34 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.