2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: Martin Schultz

28 cikk 1/3 oldal

Kovács Béla: Én nem kémkedtem, lobbiztam

Az unió intézményei elleni kémkedéssel és az EU kárára elkövetett költségvetési csalással vádolt politikus a Magyar Időknek először beszélt regénybe illő életéről.

A Sagrada Família védelmében

Az EU kozmopolita vezetői azt sugallják Európa polgárainak, nincs jelentősége annak, hogy elődeik keresztények voltak, mert lehettek volna zsidók vagy muzulmánok is.

Európa sorsáról is döntenek a németek

Angela Merkel minden bizonnyal negyedszerre is elfoglalhatja a kancellári bársonyszéket. Az viszont még kérdéses, hogy a nagykoalícióval mi lesz a jövőben.

A nyerő kétéves

Két év elteltével mintha oszladozna a lila köd Angela Merkel, Jean-Claude Juncker és Martin Shulz fejé­ben is. Ma már bőszen idézik Orbán Viktor oly sokat kritizált mondatait...

Schulz újra kijátszotta a menekültkártyát

Schulz a német Bild választási fórumán hangoztatta, miszerint a kancellár hibázott 2015-ben, amikor az európai partnerek megkérdezése nélkül nyitott ajtót a menekülttömegnek.

Térségünk vegyesen ítéli meg Angela Merkelt

A vizsgált országokban átlagosan közel kétszer többen vannak jó véleménnyel Merkelről (54,5 százalék), mint akik a szociáldemokrata kancellárjelöltet preferálják (27).

Kevésbé szimpatizálnak a magyarok Merkellel és Schulzal

A magyarok kevésbé szimpatizálnak Angela Merkel német kancellárral és Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelölttel, az Európai Parlament korábbi elnökével, mint több más közép-európai ország lakosai – derül ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.