2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: Marko Nikolics

7 cikk 1/1 oldal

Marko Nikolics ennél is többre vágyik

Marko Nikolics játékosai nem sokáig örülhetnek az angol sztárcsapat ellen elért döntetlennek, mert az NB I utolsó idei fordulójában kulcsrangadó vár rájuk.

Fradi, Vidi – meg a többiek

A labdarúgó NB I 16. fordulójában jobbára papírforma-eredmények születtek, így aztán szép lassan kezd kétcsapatos versenyfutásra korlátozódni a küzdelem az aranyéremért.

Saját kezükben a sorsuk

A szó klasszikus értelmében Kovácsiknak nem volt védenivalója: a Vidi kapujára nem ment lövés a PAOK elleni 1-0-ra megnyert Európa-liga-csoportmérkőzésen.

Inkább csak álom a főtábla

A Videoton számára érdemben befejeződött a labdarúgó NB I 2017–2018-as idénye, s nem is akárhogy: a klub történetének harmadik aranyérmével.

Megint kiesett a Videoton

A Vác magabiztos győzelmet aratott, jellemző a mérkőzésre, hogy a fehérváriak Marko Scsepovics góljával a 90. percben csak szépíteni tudtak az eredményen, és így 3-1-re kaptak ki.

Ellenfélként mennek haza

Szerbiában vendégszerepel ma este a Videoton, a szerb Partizan ellen az Európa-liga csoportkörébe jutás a tét. A két futballklub egyébként több szállal is kötődik egymáshoz.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.