2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: márka

7 cikk 1/1 oldal

Szakértő: a védjegy gazdasági hasznot hoz

A védjegy tulajdonképpen pozitív reklám, amely vásárlásra hív fel, és akár 30-40 százalékkal is növelheti a forgalmát az, aki védjegyet tesz a termékére – mondta Kiss Károlyné, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati titkárság ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

A Google a világ legértékesebb márkája

Tavalyhoz hasonlóan a Google volt idén is a világ legértékesebb márkája – derült ki a Kantar Millward Brown médiapiaci kutatóvállalat „Brandz Top 100” felméréséből.

A Budapest márka – Mi tesz vonzóvá egy várost?

Budapest nyüzsgő, folyamatosan fejlődő apró metropolisz. Budapest romkocsmatúra és kiadós séta a Normafánál. Budapest másnaposságűző gyógyfürdő meg a piros „Hop on Hop off” busz.

Phenjan sörrel hódítana

Észak-Korea már nem csak nukleáris erőfitogtatással akarja magára irányítani a világ figyelmét. A Kim Dzsong Un vezette rezsim úgy döntött, márkaépítésbe kezd, és hamarosan kozmetikai termékekkel és saját sörrel örvendezteti meg a külföldi piacokat.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.