2020. április 8., szerda, Dénes napja

Címke: Mark Zuckerberg

23 cikk 1/3 oldal

Zuckerberg: a holokauszttagadókat nem tiltják le a Facebookról

Nem tiltják le a Facebook internetes közösségi oldalról a holokauszttagadókat – jelentette ki Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója, aki ugyan mélyen sértőnek találja az ilyen tartalmakat, de úgy vélekedett, hogy nem kell minden esetben eltávolítani ezeket.

Facebook: nem voltak érintettek európai felhasználók az adatgyűjtésben

A korábbi hírekkel ellentétben nem osztotta meg európai felhasználók személyes adatait a Facebook szabálytalanul a Cambridge Analytica nevű brit-amerikai politikai elemző és tanácsadó céggel – jelentette ki Steve Satterfield, a közösségi oldal adatvédelmi igazgatója az Európai Parlament (EP) illetékes bizottságának hétfői meghallgatásán. „A legjobb információink arra mutatnak, hogy nem osztottak meg európai felhasználói adatokat” – szögezte le az illetékes az EP belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottságának (LIBE) késő délutáni ülésén.

A Brexit atyja Mr. Facebook ellen

Két és fél órán keresztül faggatták "Mr. Facebook"-ot, azaz Mark Zuckerberget az Európa Parlamentben.

Facebook-botrány: Zuckerberg önkritikát fogalmazott meg

Bocsánatot kért Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója az Európai Parlament (EP) kedd esti brüsszeli meghallgatásán, amiért korábban nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy megelőzzék a visszaéléseket a közösségi oldalon.

Nagy Testvér

Bízunk-e még a Facebookban annyira, hogy ezúttal elhiggyük: személyes információink csakugyan biztonságban lesznek?

Korlátok közé a Facebookkal!

Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi portál alapítója és elnök-vezérigazgatója kongresszusi meghallgatásának második napján, szerdán elkerülhetetlennek nevezte a közösségi média bizonyos fokú szabályozását.

Dagad a Facebook-botrány

Minden idők legnagyobb botrányába keveredett a Facebook: az amerikaiak, a britek és az EU is vizsgálódik az illegális adatszerzés ügyében.

Zuckerberg a Facebook tévedéséről nyilatkozott

A közösségi oldalon elérhető valamennyi applikációt alaposan átvizsgálják, és és kitiltják az oldalról azokat a fejlesztőket, akik visszaélnek a személyes adatokkal.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.