2019. április 22., hétfő, Csilla, Noémi napja

Címke: Mariano Rajoy

68 cikk 1/7 oldal

Rajoy lemond parlamenti mandátumáról is

Mariano Rajoy volt spanyol miniszterelnök lemond parlamenti mandátumáról is - jelentette be pártja, a spanyol konzervatív Néppárt (PP) pénteken.

Mi látszik a medence széléről?

Pablo Iglesias megúszta. A múlt héten lezajlott pártszavazás eredményeképpen továbbra is vezetheti a Podemos nevű radikális baloldali tömörülést.

Korrupciós présben Rajoy

Mariano Rajoy spanyol miniszterelnök feje felett komoly viharfelhők gyűltek össze: bizalmatlansági indítványt kezdeményezett ellene a szocialista párt.

Keserédes az ETA megszűnése

A baszk függetlenségért küzdő, csaknem hatvan éve létrejött szervezet nevéhez több száz ember halála fűződik, és a terrorcselekmények nagy része még mindig nincs felderítve.

Mariano Rajoy: az ETA áldozataira kell emlékezni

Az áldozatokra kell emlékezni, nekik kell tisztelettel adózni, a főszereplők nem lehetnek a gyilkosok - mondta a spanyol miniszterelnök pénteken Madridban tett sajtónyilatkozatában miután a Baszk Haza és Szabadság (ETA) terrorszervezet hivatalosan bejelentette feloszlását.

Marad a katalán patthelyzet

Az új parlamentnek január 23-ig kell megalakulnia, és döntenie kell az új elnökről, akinek megválasztása a jelenlegi körülmények között nem lesz könnyű.
68 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.