2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: Märcz Tamás

37 cikk 1/4 oldal

Virtuális trófeák

Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség exelnöke megtudta: 2018 legjobb vízilabdacsapata és edzője a magyar férfi válogatott, illetve annak szövetségi kapitánya, Märcz Tamás lett.

Veszélyben a tokiói részvétel

Forrong a magyar vízilabdasport, a honi uszodák világa nehezen emészti meg a férfiválogatott nyolcadik helyét a barcelonai Európa-bajnokságon.

Märcz Tamás: kemény időszak vár a magyar vízilabdára

Az egyedüli megoldás az lehet, hogy a következő két évben az olimpia felé vezető úton célirányos és kemény munkát kell végezni, egyénileg és csapatszinten egyaránt – mondta a szövetségi kapitány.

A szerb póló más sportág

A hétfői női bravúrra kedden jött a kijózanodás: Szerbia férfi-vízilabdaválogatottja 8-5-re leiskolázta Magyarországot a barcelonai Európa-bajnokság negyeddöntőjében.

Märcz Tamás: jókor jön a szerbek elleni csata

Märcz Tamás szerint a jövő szempontjából jókor találkozik a magyar férfi vízilabda-válogatott a címvédő és olimpiai bajnok szerbekkel a Barcelonában zajló Európa-bajnokság keddi negyeddöntőjében.

Korai volt a nekrológ

A Duna Arénában látottak megcáfolták borúlátásunkat, a magyar póló köszöni szépen él és virul, s visszafoglalhatja helyét a sportág csúcsán.

Magyar Vízilabda Szövetség: Műhiba történt

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) álláspontja szerint játékvezetői műhiba történt a férfi világliga nyolccsapatos szuperdöntőjének szombati fináléjában – amelyet a magyar válogatott ötméteresekkel elveszített -, ennek ellenére nem óvják meg a mérkőzést.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.