2019. április 23., kedd, Béla napja

Címke: Marco Rubio

6 cikk 1/1 oldal

Ismét kiszállt egy jelölt Amerikában

Az öt amerikai szövetségi államban megtartott előválasztások eredményei az előrejelzéseket igazolták: Clinton három államban diadalmaskodott, Trump nagyot nyert Floridában, de „övé” Illinois, Észak-Karolina és Missouri is, Ohióban Kasich győzött, Marco Rubio pedig kiszállt a Fehér Házért folytatott küzdelemből.

Növekszik a muszlimokkal szemben gyanakvó amerikaiak száma

Az Egyesült Államokban gyarapodik azoknak a tábora – elsősorban a republikánus meggyőződésűek között -, akik az iszlám vallást és a muszlim embereket gyanakvással szemlélik. A Pew közvélemény-kutató intézet felmérést a The Washington Post című napilap közölte csütörtökön, egy nappal azt követően, hogy Barack Obama elnök látogatást tett és beszédet mondott a Baltimore elővárosában lévő mecsetben.

Kicsi volt Rubio, de erős

A maga 177 centijével egyáltalán nem alacsony férfi, de két különösen magas, 190 feletti ellenfele, Jeb Bush és Donald Trump közé állítva a pódiumon Marco Rubio csaknem eltörpült a republikánus elnökjelölt-aspiránsok immár harmadik tévévitáján. De ez csak a látszat volt.

USA: Carson egy újabb felmérés szerint is megelőzte Trumpot

Az amerikai előválasztási közdelem első fordulóját megrendező Iowa állam után az országos támogatottságban is megelőzte Ben Carson idegsebész Donald Trump ingatlanmilliárdost a republikánus elnökjelölt-aspiránsok között – derült ki a The New York Times (NYT) és a CBS News kedden közzétett közvélemény-kutatásából.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.