2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja

Címke: Marco Rossi

71 cikk 1/8 oldal

Balogh Norbert Marco Rossi célkeresztjében

A Palermótól kölcsönbe érkezett Baloghra nemcsak azért kíváncsi a szakvezetés, mert két gólt is szerzett a közelmúltban, hanem mert nem megnyugtató a helyzet csatárposzton.

Legalább a vége nem lett rossz

Kudarcok, nevetséges helyzetek, rossz döntések, ugyanakkor szép sikerek is jellemzik a magyar labdarúgás elmúlt esztendejét.

Tiszteli Szlovákiát, rajong Hamsíkért

Rossi „komplikáltnak” minősítette a kvalifikációt, a vb-ezüstérmes Horvátországot jelölte meg favoritnak, amely mögött Wales, Magyarország és Szlovákia lesz harcban a második továbbjutó helyért.

Dzsudzsák lehet a kapitány

Csütörtökön hazai pályán (Groupama Aréna, 20.45, tv.: M4 Sport) az Észtország elleni találkozót csak az elcsépelt fordulattal illethetjük: kötelező a győzelem.

Motivációs beszéd Telkiben

A magyar labdarúgó-válogatott javában készül Telkiben a két utolsó Nemzetek Ligája-találkozóra, csütörtökön Észtország ellen lép pályára, vasárnap pedig Finnország ellen fejezi be a sorozatot.
71 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.