2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Címke: MANK

18 cikk 1/2 oldal

Kutatói ösztöndíjakat adott át a MANK

Az első alkalommal meghirdetett ösztöndíjra a korai protestáns egyház-, irodalom- és liturgiatörténettel, valamint egyházművészettel foglalkozó fiatal kutatók pályázhattak.

Családi drámák és idillek

A december 22-ig látogatható, sokrétű és izgalmas tárlat mindenkinek ajánlott, aki szeret nagyon különböző, mind magas színvonalon megvalósított művészi elképzelések sorozatos befogadásával bíbelődni.

Fohász az egésszé válásért

Rész és egész címmel nyílt kiállítás a szentendrei MANK Galériában. A tárlat nem kínál önfeledt műélvezetet, de jó vitaindító lehet.

Egyszerű, kedves, játékos

Kari Piippo elismert finn plakáttervező grafikusművész Szigligeten egyhetes plakátművészeti workshopot az érdeklődőknek, ezt követően pedig a szent­endrei MANK Galéria ad otthont a kiállításának.

Fesztivál hajón és színpadon

A műsorban az NKA által támogatott előadó-művészeti területek egy-egy prominens képviselője lépett fel, aki már az első évben, 1994-ben támogatást nyert.

Kísérletek és gesztusok

A kiállítás 2018. szeptember 30-ig látogatható, hétfőtől péntekig 9 és 17, hétvégén 10 és 17 óra között a Szent­endrei Régi Művésztelepen.

A szent bolondok vállalása

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész kiállítása nyílt meg szerdán a szentendrei MANK Galériában Hajnali kilovaglás Pélivel, Cholival, Hontalannal és Fátyollal a mindenség felé címen.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.