2019. szeptember 18., szerda, Diána napja

Címke: MANK Galéria

19 cikk 1/2 oldal

Családi drámák és idillek

A december 22-ig látogatható, sokrétű és izgalmas tárlat mindenkinek ajánlott, aki szeret nagyon különböző, mind magas színvonalon megvalósított művészi elképzelések sorozatos befogadásával bíbelődni.

Kísérletek és gesztusok

A kiállítás 2018. szeptember 30-ig látogatható, hétfőtől péntekig 9 és 17, hétvégén 10 és 17 óra között a Szent­endrei Régi Művésztelepen.

Poéták párban, testközelből

A nemrég hatalmas és zajos sikerrel lezajlott Szentendre éjjel-nappal nyitva fesztivál egyik különleges programján jártunk a szentendrei régi művésztelepen.

Organikus kísérletek

Homo et natura címmel nyílt válogatás a szentendrei MANK Galériá­ban a Mezőtúri Képzőművészeti Alkotótelep gyűjteményéből.

A kapu mi magunk vagyunk

A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének Képzőművészeti Tagozata, a MANK Nonprofit Kft. és a Dunaszerdahelyi Kortárs Magyar Galéria szép, gazdag anyagot prezentál Kapu címen.

Nagy lendület kőből, vasból

A festészet – minden formabontó kísérlet ellenére – alapvetően látás. A szobrászat látás és tapintás (bár Mednyánszky őrjöngve egymásra dobált olajrétegeit sokan szívesen fogdosnák).

A gondolatnélküliség dicsérete

Szöllősi-Nagy András és Nemes Judit magyar és nemzetközi művekből álló képzőművészeti gyűjteménye a hazai és a külföldi közönség előtt jól ismert.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.