2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: mangalica

6 cikk 1/1 oldal

Megkezdődhet a mangalica exportja az Amerikai Egyesült Államokba

Megkezdődhet a magyar mangalica exportja az Amerikai Egyesült Államokba – mondta a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke az MTI-nek, hozzátéve, az itt tenyésztett, hungarikumnak számító mangalicahízókból 20 ezer kerül a vágóhidakra, a termékek nagy részét pedig a prémium piacokra exportálják.

Fazekas Sándor Washingtonban tárgyalt

A tejpiaci válságról, az európai-amerikai szabadkereskedelemről, és a GMO-mentesség fenntartásának ügyéről tárgyalt a földművelésügyi miniszter amerikai programjának első napján.

Fesztiválok hétvégéje

Megnyitotta tegnap kapuit és holnap estig várja a látogatókat a budapesti Szabadság téren a 25. alkalommal megrendezett Mangalicafesztivál.

FM: a mangalica nemcsak a termelőknek, hanem az államnak is jó befektetés

A mangalica nemcsak a termelőknek, hanem az államnak is jó befektetés, a magyar állattenyésztés egyik húzó brandje, termékcsoportja, amely a belföldi és a külpiacon is egyre keresettebb termék – hangsúlyozta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára kedden Budapesten, a Klauzál téri vásárcsarnokban.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.