2024. február 25., vasárnap, Géza napja

Címke: manchester

43 cikk 1/5 oldal

Angliában késelt az Allahot éltető iszlamista

Az elfogott gyanúsított „Allahot” kiáltott a támadás közben, a rendőröknek pedig kijelentette, hogy „amíg folyatjátok más országok bombázását, addig az effajta hülyeségek is folytatódni fognak”.

Szijjártó Péter főkonzulátust adott át Manchesterben

A tárcavezető kiemelte: az új külképviselet elsősorban a Nagy-Britanniában tanuló és dolgozó, illetve odalátogató magyar állampolgárok érdekeinek és jogainak védelmét fogja szolgálni.

Rejtélyes lövöldözés a manchesteri utcán

Csak a szerencsén múlt, hogy egy halálos áldozatot sem követelt az a lőfegyveres támadás, amelyet tegnapra virradóra követtek el egy karibi karnevál mulatozói között.

Ajándék jegy a halálba

Viccelsz? Alig mertem repülőre ülni! Tudod, karácsonyra az ISIS újabb terrortámadásokat helyezett kilátásba. De itt… – mutat kifelé –, itt béke van.

Emberi jogi kérdések a krízisövezetekben

Berkes Antal, a Manchesteri Egyetem fiatal oktatója kapta idén a Herczegh Géza Nemzetközi Jogi Emlékérmet és Ösztöndíjat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.