2024. június 25., kedd, Vilmos napja

Címke: Makovecz Imre

32 cikk 1/4 oldal

Makovecz Imre utca lesz a III. kerületben

Makovecz Imre Ybl Miklós-díjas építésznek, a magyar organikus építészet megteremtőjének nevét veszi fel a III. kerületi Kecske utca egy szakasza – döntött kerületi kezdeményezésre a Fővárosi Közgyűlés szerdán.

Zenei magyar El Camino

Gálaesttel zárul holnap a Héttorony Fesztivál a Budai Vigadóban. A koncerten Bartók-népdalok lesznek hallhatók régi zongorás és új, cimbalomra átírt kísérettel.

Ősi mozdulatok

Atyánk kilencvenéves korában pályázatot nyújtott be a Kálvin utcai (helyi védettségű) házunk homlokzatrenoválására, amelyet őszinte csodálatomra nemcsak elnyert, hanem el is végeztette a munkát.

Makovecz Imre-kiállítás nyílik hétfőn Ulánbátorban

Makovecz Imre Kossuth-díjas építész munkásságát bemutató kiállítás nyílik „. összekötni az eget és a földet.” címmel hétfőn a Mongol Festőművészeti Galériában, Ulánbátorban – tájékoztatta pénteken a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) az MTI-t.

Áttört kupola

Az ember úgy dolgozzon, hogy szórakoztassa a jó Istent! És az pedig örökkévaló, és fenntartja és kormányozza ezt a világot, ha őt sikerül szórakoztatni, akkor az egész világ kapott valamit.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.