2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: Makó

50 cikk 1/5 oldal

Átadták a makói levéltár új épületegyüttesét

Az új épület kialakítását és az archívum elhelyezéséhez szükséges eszközök beszerzését a kormány 130, az önkormányzat 20 millió forinttal támogatta – mondta Latorcai Csaba államtitkár.

Újabb medvék jelentek meg nálunk

Gombkötő Péter: továbbra is folyamatos a medvék mozgása a térségünkben, éppen a napokban kaptam tájékoztatást egy nőstényről, amelyiknek két bocsa van.

Bolgár embercsempész ellen emeltek vádat Makón

Embercsempészés miatt vádat emelt a Makói Járási Ügyészség egy bolgár férfi ellen, aki május végén elmenekült az őt a csanádpalotai határátkelőnél tetten érő rendőr elől - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-t.

Román embercsempész ellen emeltek vádat Makón

Vádat emelt az ügyészség egy román férfival szemben, aki 28 migránst próbált kisteherautója rakterében Magyarországon keresztül Nyugat-Európába csempészni - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Átadták a makói Váll-Ker Kft. új üzemcsarnokát

Lázár János az ünnepségen hangsúlyozta, a kormány kötelessége a vállalkozások fejlődésének támogatása annak érdekében, hogy társaságok és az ország is versenyképesebb lehessen.
50 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.