2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: majdan

20 cikk 1/2 oldal

A Kossuth tér nem lesz Majdan

A mostani káosz elsődleges célja az ország rossz színben történő feltüntetése, és ebben a hazai ellenzék is sajnálatos módon partnernek bizonyul.

A hálózat bosszúja

Soros György alapítványa és aktivistái kulcsszerepet játszottak abban a destabilizációban, amelynek következményeként 2013 végén kitört Ukrajnában a Majdan-forradalom.

Beregszászi csöndek

A vereckei honfoglalási emlékművet ugyan ledöntötték és felgyújtották olykor ezek a barmok, de alapjában nem volt különösebben feszült a helyzet.

Szakértő: nem a Majdan népe jutott hatalomra Ukrajnában

Nem a Majdan népének jutott az új politikai hatalom, a választások utáni politikai garnitúra nem a Kijev főterén tüntetők közül került ki – mondta a Magyar Tudományos Akadémia Kisebbségkutató Intézetének tudományos főmunkatársa az M1 aktuális csatornán kedden.

Soros a Majdanon

Régóta azt tartom, hogy balliberális fejjel gondolkodni felér egy agyzsugorítással. Ennek ellenére sokat gyötröm magam azzal, hogy elképzeljem, vajon mit neveznek ők tervnek.

Janukovics családja és környezete több tízmilliárd dollárnyi kárt okoztak Ukrajnának

Több mint fél tonna olyan aranyat foglaltak le külföldön az ukrán hatóságok, amit az Oroszországba menekült Viktor Janukovics volt államfő közvetlen környezete lopott el és vitt ki Ukrajnából – hozta nyilvánosságra Jevhen Jenyin főügyész-helyettes az Insider című ukrán hírportálnak adott hétfő interjújában, amiből az UNIAN ukrán hírügynökség közölt részletet.

A filantrópia gyenge tréfa

A baloldali dominancia miatt még az Orbán-hívők egy részét is megfelelési kényszer mozgatja.

Vízfestékes forradalom

Forró nagyhetet produkáltak Budapestre a központi spontán forradalomszervezők, de a fiataloknak is megvan a magukhoz való eszük.

Vajon ki uszít?

Hosszú napok óta tüntetések zajlanak Budapesten. A tüntetések törvénytelen részein egyre agresszívabb tömeg provokálja a rendőrséget és a hatalmat.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.