2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: majális

13 cikk 1/2 oldal

Az MSZP gyáva afterpárt

Ez volt a rendszerváltás óta az első május elseje, amikor a főváros MSZP-majális nélkül maradt. Nem volt nagyszínpad, nem voltak zeneszámok, sem politikusi beszédek.

Folytatódik a zűrzavar az ellenzéki oldalon

Valószínűleg még a választási vereséget dolgozzák fel az ellenzéki pártok – fogalmazott az M1 Ma Reggel című műsorában Galló Béla politológus.

Rendhagyó majális, beszédek nélkül

Nem tartottak beszédeket, és színpadot sem állítottak városligeti majálisukon a szocialisták, még a DK is csupán sajtótájékoztatón emlékezett meg a munka ünnepéről.

A magyarok harmada majálisozik egy felmérés szerint

A magyarok csaknem harmada szokott részt venni a majális forgatagában, a fiatalokat a szórakoztató programok, a szenior korosztályt főleg a sör és a virsli csalogatja - derült ki a Kutatópont Kft. legfrissebb, az MTI-nek is elküldött felmérési eredményeiből.

Kétnapos majálist rendeznek Balatonfüreden

Kétnapos majálisra várják az érdeklődőket Balatonfüreden: a hétfőn kezdődő programsorozat látogatói tárlatvezetésen, családi alkotófoglalkozáson, irodalmi és bábszínházi előadáson, koncerten vehetnek részt - tájékoztatta pénteken az MTI-t a Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A Jobbiknak nincs pénze a majálisra

Nem tartja meg idei majálisát a Jobbik, feltehetően anyagi okok miatt. Schön Péter gazdasági igazgató már jelezte is a Csíki sörgyárnak, mégsem tartanak igényt a leadott rendelésre.

Szegény szocialista gazdagok

Ugyan ki gondolta volna, hogy a Botka László-Molnár Gyula miniszterelnök-jelölt és pártelnök páros még a nagy elődökön, Kádár Jánoson, Rákosi Mátyáson is túltesz.

Pártja adósságáról panaszkodott Gyurcsány

A leggazdagabb magyarok listáján 3,3 milliárdos vagyonával szereplő volt kormányfő pártjának nem volt 1,5-2 millió forintja a rendezvény megtartására.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.