2024. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: Mahir Cityposter Kft

9 cikk 1/1 oldal

Szakmailag bakot lőtt Simicska cége

Súlyos szakmai tévedések szerepelnek az adóhivatal szerint abban a közleményben, amelyet Simicska Lajos egyik vállalkozása adott közre a kormányellenes Jobbik-plakátok ügyében.

Titkolózik a Jobbik

A párt állítása szerint kétezer plakátot helyeztek ki, információnk szerint azonban ennél nagyságrendekkel több látható országszerte.

Elutasította a törvényszék a Mahir Kft. kérelmét

Tegnap is folytatódott – a brit miniszterelnök látogatása miatt kisebb intenzitással – a Mahir-oszlopok leszerelése a fővárosban. A bontást továbbra is biztonsági őrökkel akarja megakadályozni a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó cég, annak ellenére, hogy a Fővárosi Törvényszék hivatalos közleményben tudatta, hogy elutasította a Mahir Cityposter Kft. ideiglenes intézkedés elrendelésére irányuló kérelmét.

Elutasították a Mahir Cityposter ideiglenes intézkedés iránti kérelmét

A Fővárosi Törvényszék elutasította a Mahir Cityposter Kft. ideiglenes intézkedés elrendelésére irányuló kérelmét. A cég azt kérte, hogy a bíróság tiltsa el az önkormányzatot a kihelyezett hirdetőoszlopok bontásától – közölte a törvényszék csütörtökön az MTI-vel.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.