2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Címke: Magyaroszág

11 cikk 1/2 oldal

Fokozott az érdeklődés Közép-Európa biztonsága iránt

A térség országainak az együttműködésére van szükség ahhoz, hogy a hatalmi érdekek ne gátolják, hanem segítsék a közép-európai nemzetek érdekérvényesítését – mondta Németh Zsolt.

Az uniós struktúráknak a nemzetállamokat kell szolgálniuk

Az Európai Unió jövőjéről folyó vitában a magyar kormány „kész párbeszédet folytatni az európai intézmények hatáskörének bővítéséről, illetve szűkítéséről” – mondta Németh Zsolt.

Mi tűntünk a vb-ezüstérmesnek

A világliga havi egy erőpróbát jelent, a hollandok és a spanyolok után az oroszokkal is megmérkőzünk, méghozzá oda-vissza. Nem fogunk unatkozni.

A törpék közül csak Andorra szerzett pontot

A hétvégi labdarúgó-világbajnoki selejtezőkön akadt meglepetés (svéd győzelem a franciák felett), többszöri drámai fordulat (a skót–angol rangadón) és papírformameccsek egész sora (a törpeállamok közül csak Andorra szerzett pontot).

Brüsszel megint megtalálta hazánkat

Keresetet indít az Európai Unió Bíróságánál Magyarországgal szemben a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. által működtetett Nemzeti Mobilfizetési Rendszer (NMFR) ügyében az Európai Bizottság – tájékoztatott a brüsszeli testület a novemberi kötelezettségszegési eljárásokról kiadott csütörtöki közleményében.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.