2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: Magyarics Tamás

6 cikk 1/1 oldal

Magyarics Tamás: győztek a demokraták és a republikánusok is Amerikában

A demokratáké a képviselőház, a republikánusoké a szenátus – így elemezte az amerikai félidős választásokat Magyarics Tamás az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. Az Amerika-szakértő elmondta, soha nem volt még ilyen magas a részvételi arány, mint most. A republikánusok jelentős mértékben mozgósították táborukat, a demokraták pedig új szavazókat tudtak szerezni, például azokat, akik Trumptól elfordultak.

Sok minden történhet a félidős választásokig

A politikában egy hét is nagy idő, itt pedig tizenegy hét van hátra a november 6-án esedékes kongresszusi választásokig, addig pedig sok minden történhet.

Magyarics Tamás: fokozatosan javulnak a magyar-amerikai kapcsolatok

Megváltozott az amerikai adminisztráció Magyarországgal szembeni politikája, ennek tudható be, hogy nyolc év után külügyminiszteri szintű találkozóra került sor Washingtonban – mondta Magyarics Tamás az ECHO TV Napi Aktuális című műsorunkban. Az Amerika szakértő szerint Szijjártó Péter és Mike Pompeo találkozója előfeltétele egy még magasabb szintű, Trump-Orbán találkozónak.

Amerika-szakértő: Trump országa érdekei mellett áll ki

Donald Trump, az előző adminisztrációval szemben, kiáll amellett, hogy az értékek helyett elsősorban Amerika érdekeit kell érvényesíteni – jelentette ki Magyarics Tamás Amerika-szakértő kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.