2022. augusztus 15., hétfő, Mária napja

Címke: Magyar Zene Háza

13 cikk 1/2 oldal

A Magyar Zene Háza alapérzéseit mutatja be egy jótékonysági koncert

A Magyar Zene Háza-projekt alapérzéseit fogja tolmácsolni a december 16-i koncert a BMC-ben, amelyre a Jónak lenni jó! műsor által támogatott cukorbeteg gyerekeket hívják meg – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerda délelőtti műsorában.

Épül a Városligetben a Magyar Zene Háza

A szükséges tereprendezés része volt egy 19 méter magas kőrisfa sikeres átültetése, amely kétéves előkészítő időszak után vált lehetővé.

Megkezdődött a Magyar Zene Háza építése

Eredményes faátültetést követően véget ért a tereprendezés és megkezdődött a Magyar Zene Háza építése az egykori Hungexpo-irodaházak helyén, a Liget Budapest projekt keretében.

Baán László: a főváros egyik ékessége lesz a Magyar Zene Háza

A főváros egyik ékessége lesz a Magyar Zene Háza, amelynek építése heteken belül megkezdődik a Liget Budapest projekt keretében – hangsúlyozta Baán László, a projekt miniszteri biztosa az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Megépülhet a Magyar Zene Háza

Az eredeti terveknek megfelelően látványos, világszínvonalú építészeti alkotás születik meg a Liget Budapest projekt keretében.

Rövidesen megkezdődik a Magyar Zene Háza építése

Az épületben helyet kap egy „hangdóm”, egy koncertterem, egy előadóterem, zenepedagógiai termek és egy digitális könyvtár, mellette pedig szabadtéri színpadot is kialakítanak.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.