2024. május 21., kedd, Konstantin napja

Címke: Magyar Turizmus Zrt.

15 cikk 1/2 oldal

A levegőből folytatódik a szúnyogirtás a Balatonon

A hét második felében kezdődik és a jövő héten fejeződik be az idei első légi kémiai szúnyogirtás a Balatonnál – közölte a Balatoni Szövetség (BSZ) elnöke szerdán az MTI-vel.

Folytatódik a minőségi hazai sertéshús fogyasztását ösztönző kampány

A húsvéti áruházi kóstoltatást követően is folytatódik a kiváló minőségű sertéshús védjegyes termékek népszerűsítése – közölte Feldman Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára kedden az egyik kiskereskedelmi lánc diósdi üzletében tartott sajtótájékoztatón.

Közel száz iskolában zajlott a tejfogyasztást népszerűsítő kampány

Közel száz általános iskolába jutott el a minőségi hazai tejtermékek népszerűsítését célzó, nyáron kezdődött marketingkampány a Földművelésügyi Minisztérium (FM), a Magyar Turizmus (MT) Zrt. agrármarketing vezérigazgatósága és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács együttműködésében.

Magyarországot népszerűsítő kampány indult a repülőtéren

Magyarország turisztikai vonzerőit és az adott helyszínekhez kapcsolódó magyar élelmiszeripari és gasztronómiai termékeket népszerűsítő kommunikációs kampányt indított decemberben a Magyar Turizmus Zrt. – közölte a társaság kedden az MTI-vel.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.