2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: Magyar Természettudományi Múzeum

9 cikk 1/1 oldal

Repülő ékkövek

A Magyar Természettudományi Múzeum minden évben kiállításon mutatja be az adott év fajait. Ebben az évben a kiállítás november 18-ig látható.

Virtuális bálna

A Magyar Természettudományi Múzeum gyűjteményeinek jövőjét féltették állásfoglalásukban az akadémikusok a testület májusi ülésén.

Fenntarthatósági napot szervez a Magyar Természettudományi Múzeum

Fenntarthatósági forgatag címmel egész napos programra várják a családokat vasárnap a Magyar Természettudományi Múzeum kertjében, ahol élményszerű, interaktív, játékos formában mutatják be a szervezők az újrahasznosítás fontosságát.

Őskrokodil koponya nélkül

A napokban a Magyar Természettudományi Múzeumban jelentették be, hogy a csaknem ötméteres, 180 millió évvel ezelőtt élt őskrokodil egy új fajt képvisel.

A 150 éves Fővárosi Állatkert történetéről nyílt kiállítás

A Magyar Természettudományi Múzeum kupolacsarnokában pénteken nyílt és október 31-ig látogatható kiállítás a 150 éves Fővárosi Állat- és Növénykert története és egykori lakói mellett bemutatja többek közt az állatok szállításának, elhelyezésének, gondozásának kulisszatitkait is.

A mezei tücsök lett a 2016-os év rovara

A mezei tücsök (Gryllus campestris) nyerte meg a Magyar Természettudományi Múzeum blogján kiírt internetes szavazást, amelyen arról dönthettek a voksolók, hogy 2016-ban melyik bogárfaj kapjon kitüntetett figyelmet.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.