2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Címke: magyar termékek

10 cikk 1/1 oldal

Agrárkamara: a magyar termékek garantáltan jó minőségűek

Garantáltan jó minőségű a magyar élelmiszer, miután szigorú ellenőrzésen megy keresztül, ezért is érdemesebb a vásárlóknak magyar terméket választaniuk – közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szóvivője az M1 aktuális csatorna műsorában szerdán.

Agrárkamara: mindenki érdekelt a magyar tej hazai értékesítésében

Mindenki érdekelt a magyar tej belföldi értékesítésében – közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kedden az MTI-vel azt követően, hogy egyeztetést tartottak az érintettek, több nagy áruházlánc, valamint a termelők és a feldolgozók képviselői.

Nébih: kevés magyar élelmiszer nem felel meg az uniós előírásoknak

Az unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszerében (RASFF) tavaly közzétett mintegy 3000 bejelentésből 0,7 százalék vonatkozott magyar előállítású termékre – idézte az Európai Bizottság éves összegzését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) által hétfőn az MTI-hez eljutatott közlemény.

Az innováció az egyik legversenyképesebb magyar termék

Magyarország nemzetközileg egyik legversenyképesebb terméke az innováció, ezért a Magyar Nemzeti Kereskedőház tevékenységében stratégiai szerepet játszik az innovatív kis- és középvállalkozások, a magyar tudás és szakértelem exportjának fejlesztése – mondta Ducsai-Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Zrt. vezérigazgatója pénteken, az InnoTrade program eredményeit ismertető háttérbeszélgetésen Budapesten.

A Magyar Turizmus Zrt. is aktívan részt vesz a tejkampányban

A Magyar Turizmus Zrt. is aktívan részt vesz a tejkampányban, például iskolai szemléletformáló munkával, a kézműves tejtermékek fogyasztókhoz való eljuttatásával népszerűsíti a minőségi magyar tejet és tejtermékeket.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.