2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: Magyar Teátrumi Társaság

8 cikk 1/1 oldal

Megkezdődött a Magyar Teátrumi Társaság közgyűlése

Megkezdődött a Magyar Teátrumi Társaság (MTT) tisztújító közgyűlése, amelynek napirendi pontjai között szerepel az új tagok felvétele, az elnökség megválasztása, valamint megvitatják az aktuális színházszakmai kérdéseket is.

Vasárnap adják át a Magyar Teátrum Díjakat

Nyolcadik alkalommal adják át vasárnap a Békéscsabai Jókai Színházban a színházi háttérszakmák elismerésére hivatott Magyar Teátrum Díjakat.

A találkozás újabb ünnepe

Hála a Pajtaszínház mintaprogramnak, Thália visszaköltözött az elhagyottabb vidékek berkeibe is. Látszott, mennyire egybekovácsolta az embereket a közös játék öröme.

Színházi ünnep Szarvason

A teátrum évadzáró előadásául egy olyan népszerű darabot választott, amely a Békéscsabai Jókai Színházban született, és éppen ez lehetett a századik előadás.

Átadták a Magyar Teátrum Díjakat

Hatodik alkalommal adták át szombaton a Békéscsabai Jókai Színházban a színházi háttérszakmák elismerésére hivatott Magyar Teátrum Díjakat.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.