2024. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: Magyar Ökumenikus Segélyszervezet

23 cikk 1/3 oldal

Magyarországon minden ötödik nő érintett kapcsolaton belüli erőszakban

A kutatások szerint Magyarországon minden ötödik nő kapcsolaton belüli erőszak áldozata, ugyanakkor gyermekeket és férfiakat is érint a probléma – mondta Rácsok Balázs, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet szakértője csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Lehel László cáfol, nem jelentette fel Lukács Csabát

Öt nappal ügynökmúltjának napvilágra kerülése után a Kötőszó nevű evangélikus, közéleti blognak nyilatkozott a vele szemben megfogalmazott állításokról Lehel László, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet lemondott elnöke.

Okostantermet adtak át Miskolcon

Az országban elsőként adtak át úgynevezett okostantermet szociális központban Miskolcon, az Ökumenikus Segélyszervezet és a Samsung Electronics Magyar Zrt. egyedülálló együttműködésének köszönhetően szerdán.

Eddig hárommillió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezetnél

Vasárnap éjfélig hárommillió forint adomány gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezetnél a péntek éjjeli veronai buszbaleset sérültjei és az áldozatok családja számára – mondta Gáncs Kristóf, a szervezet kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Téli tüzelővel segítik a rászorulókat Kárpátalján

Nehéz körülmények között élő száz család téli tüzelővel és 65 egyedülálló kisnyugdíjas tartós élelmiszerekkel való támogatását kezdte meg kedden Beregszászon a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet helyi irodájának, az Advance Kárpátaljai Tanácsadó és Fejlesztő Központnak a közreműködésével.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.