2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

21 cikk 1/3 oldal

Villamost kérnek az újbudai intézményhez

Úgy tudjuk, hogy az újbudai igények pontos megfogalmazásán még dolgozik az önkormányzat. A kötött pályás fejlesztési lehetőségek mindenesetre behatároltak.

ÁSZ: lezárult az állami vagyon utóellenőrzése

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) lezárta az állami vagyon feletti tulajdonosi joggyakorlással kapcsolatos tevékenységek utóellenőrzését, a 23 feladatból az ellenőrzöttek 11-et határidőben, négyet határidőn túl hajtottak végre, amelyekkel hozzájárultak az állami vagyonnal szabályos gazdálkodás feltételeinek megteremtéséhez, az átláthatóság érvényesítéséhez – közölte az ÁSZ az MTI-vel kedden.

Völner: a tárca elkötelezett a bírói függetlenség mellett

Az Igazságügyi Minisztérium mély megdöbbenéssel értesült az igazságszolgáltatás elleni DK-s támadásról, és a tárca elkötelezett a bírói függetlenség évszázados alapelve mellett, amely kizárja a büntetőügyben elmarasztaló ítéletet hozó eljáró bírák börtönbe juttatását – közölte a tárca parlamenti államtitkára pénteken az MTI-vel.

Az ártatlanság félelme

Kilenc év után pont került hát ennek a mocskos ügynek a végére. Kevés ügy van, amelynek a végére pont került. Ideje volt, hogy legalább egy ilyen akadjon.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.