2022. december 5., hétfő, Vilma napja

Címke: Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.

11 cikk 1/2 oldal

Négy magyar a kínai startupgálán

Víz nélküli kajak, mobiltelefonnal alakítható ékszer, asztmásokat segítő applikáció – csak néhány ötlet a magyar startupoktól.

Exportkonferencia Székelyföldön

A székelyföldi eseményen több mint félszáz erdélyi magyar vállalkozó vett részt, akik tudáshoz, exportpiaci orientációhoz és élő kapcsolatrendszerhez juthattak.

Növekvő magyar kivitelre számíthatunk jövőre

A külkereskedelmi egyenleg javulásán és a magyar export növekedésén mérhető le a Magyar Nemzeti Kereskedőház tevékenységének eredménye – mondta a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója.

Magyar startupok New Yorkban

Négy magyar startup cég mutatkozott be a világ egyik legrangosabb startup- eseményén, a TechCrunch Disrupt rendezvényen New Yorkban az elmúlt napokban – közölte a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH). A tájékoztatás szerint az MNKH InnoTrade és a Design Terminál mentorprogramban kiválasztott Laborom, Leopoly, Publishdrive és a Precognox cég mutatta be egyedi fejlesztéseit.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.