2024. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: magyar narancs

29 cikk 1/3 oldal

Én nem vagyok nemzeti?

A Magyar Narancs nevű orgánum előszeretettel foglalkozik személyemmel, már egy könyvre való publicisztikát írtak rólam és az általam vezetett Előretolt Helyőrség Íróakadémiáról.

A nagy zuhanás

Leginkább a Magyar Narancs (az állítólag egy újság) címe tetszik: „Nagyot zuhant a Fidesz népszerűsége, pár hónap alatt félmillió szavazót vesztettek Orbánék.”

Óriási hír a szennycsatornákon!

„Ideiglenesen Bayer Zsolt felesége az országos vérellátó élén” – harsog a cím a Magyar Narancs internetes oldalán, de legalább már odakerült az „ideiglenesen” határozó.

Lincselt volna a csőcselék

Április nyolcadikától kezdve így vagy úgy minden áldott nap bebizonyosodik: nem nyerő a rendszerváltozás óta legerősebb választópolgári felhatalmazást semmibe venni.

A Szabad Néptől jöttem

Rettentő hálásnak kell lennünk a Magyar Narancsnak, mert lehetővé teszi számunkra, hogy a Szabad Nép egykori munkatársának autentikus véleményét megismerhessük az Orbán-rendszerről.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.