2022. január 22., szombat, Vince, Artúr napja

Címke: magyar napok

4 cikk 1/1 oldal

Magyar napokat tartanak Rijekában

Rijekai magyar napok címmel tartanak háromnapos, művészeti, kulturális és gasztronómiai programokkal teli rendezvénysorozatot az isztriai városban szeptember 21. és 23. között – közölte a Zágrábi Magyar Intézet az MTI-vel vasárnap.

Temesváron megkezdődött a magyar napok rendezvénysorozata

Temesváron pénteken elkezdődött a magyar napok rendezvénysorozata, amelynek keretében hagyományőrző, néptáncos, könnyűzenei, gasztronómiai, irodalmi, képzőművészeti, színházi és gyermekprogramokat is kínálnak a látogatóknak.

Reformáció 500 – Magyar napokat tartanak Wittenbergben

Magyar napokat tartanak a németországi Wittenbergben. A reformáció ötszázadik évfordulója alkalmából rendezett négynapos programot Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Gáncs Péter, a Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) elnök-püspöke nyitja meg csütörtökön.

Magyar napokat tartanak Bakuban

A magyar kultúrát bemutató rendezvénysorozatot, magyar napokat tartanak csütörtökön és pénteken Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban.
4 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.