2024. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: Magyar Liberális Párt

15 cikk 1/2 oldal

Terepjárás

Sűrűbben kellene kimenni a terepre, merthogy az élet ott zajlik – szoktuk javasolni politikusainknak, hozzátéve –; meg fognak lepődni, mi minden történik odakint.

Paraziták

Nemcsak a szelleme, de a hátrahagyott tartozása is él a papíron már megszűnt Szabad Demokraták Szövetségének.

Undort éreznek a kereszt láttán a balliberálisok

Undort érez a Magyar Liberális Párt ügyvivője a Parlament falára kifüggesztett keresztes zászlók láttán. A mikropárt tudatta, hogy ez az antiszemita korszakra emlékezteti őket.

Könnyű álmot ígérnek

Liberálisaink szerint ha egy ország valóban tenni akar a kábítószerek káros hatásai ellen, akkor cselekszik a legjobban, ha legalizálja a cannabist és azok származékait.

Fenyegetik Novák Katalint

A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony – erősítette meg Kaposváron elmondott, liberális körökben nagy botrányt kavart gondolatait Novák Katalin.

Szívni szeretnének

A Magyar Liberális Párt minap hivatalosan is benyújtotta a marihuána legalizálását célzó népszavazási kezdeményezését. Fodor Gáborék lépése várható volt.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.