2018. december 26. szerda 14:36
A magyar konyhaművészet története fehér foltok sorozata, a gasztrotörténeti publikációk szerzői kutatás helyett átveszik egymástól a téves adatokat, a vándortörténeteket.
2018. szeptember 5. szerda 21:18
Mintegy kétszáz bográcsra és csaknem negyvenezer látogatóra számítanak a péntektől vasárnapig tartó 20. Szolnoki Gulyásfesztivál szervezői.
2018. január 4. csütörtök 15:48
Nem tudom, más népeknél hogy megy mostanság, de minálunk még mindig akkora metafizikája van a táplálkozásnak, hogy alig fér a konyhába.
2017. december 31. vasárnap 16:15
A hagyományok tiszteletén, megőrzésén is múlik a magyar konyha hitelessége. Készüljenek jobbnál jobb, zseniális bablevesek, de könyörgöm, Jókait hagyjuk ki a játékból!
2017. szeptember 7. csütörtök 20:14
Magyarország az elmúlt évtized alatt visszakerült Európa gasztronómiai térképére – mondta Zsigó Róbert, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára csütörtökön Szolnokon egy konferencián, amelyen a magyar konyha, illetve a magyar vendéglátás és a magyar agrárium kapcsolatát elemezték.
2017. június 27. kedd 23:35
A Balatont 7 régióra osztja és 360 olyan helyet nevez meg, amelyet munkatársaink kipróbáltak – mondta el Lévai Anikó a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke.
2017. június 25. vasárnap 16:59
Hogyan lesz egy brüsszeli diplomatából az ország gasztrokirálynője? Mautner Zsófi 2005-ben indította el Chili & Vanília című blogját, azóta könyveket ír.
2017. június 3. szombat 11:16
Aki Saly Noémi Spájznak keresztelt kötetét a kezébe veszi, annak hamar föltűnik, hogy itt nem egy használati utasításról van szó, hanem egy életérzésről.
2016. december 24. szombat 15:35
Magyar étlap – Elhúzódó küzdelem a német vendéglők ellen a XIX. század Budapestjén.
2016. december 19. hétfő 14:53
A negatív tapasztalatokat senki sem szereti, az időveszteséget sem, a tanácstalanul álldogállást egy vendéglátóhely bejáratánál meg végképp nem.