2020. május 31., vasárnap, Angéla, Petronella napja

Címke: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

14 cikk 1/2 oldal

Trapper Misi

Sas István filmrendező és reklámpszichológus szerint „Az ÍGÉRET minden reklám lételeme!”. A Magyar Reklámszövetség örökös tagja volt az első magyar szakember, aki Cannes-ban több díjat is nyert.

A rendszer, a reklám meg a nő

Nők a szocialista reklámban címmel nyílt meg a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum (MKVM) legújabb időszaki kiállítása.

Szobáztatók

A kommunista rendszerben az állambiztonság munkáját a hálózati személyek mellett hivatalos, társadalmi és alkalmi kapcsolatok segítették.

Válaszok kocsmai sörvitákra

A sernevelőtől a sörgyárig című időszaki kiállításon megismerhetjük az ital minden műhelytitkát és hazai történetét is.

Bakák, tisztek és pillangók

A Kecskeméti Katona József Múzeum vándortárlatát látja vendégül a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum A háború pillangói – Érosz a nagy háborúban címmel.

Felnőttjátszótér

Molnár Dániel kilencéves kora óra varietéműsorokban szerepel, az artistaképzőben bohóc szakon végzett, majd orientalistadiplomát is szerzett.

Mennytől pokolig terjedő hatókör

Orosz István kétségbe nem vonható szakmai rátermettséggel és fölényesen magabiztos eszközhasználattal másolja Maurits Cornelis Eschert.

A pesti revü titkai

Sajátos világ volt a varieté, avagy mulató. Kéz a kézben dekadencia és elegancia, bohémság és luxus, Budapestet egy lapon említették Párizzsal és New Yorkkal.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.