2023. június 8., csütörtök, Medárd napja

Címke: Magyar Katolikus Püspöki Konferencia

44 cikk 1/5 oldal

Advent a felkészülés ideje

Advent idején, a királyok királyának érkezésére készülve nemcsak környezetünket, házainkat, hanem szívünket és emberi kapcsolatainkat is rendbe szeretnénk tenni. 

Online cigány Mária Rádió indul

Online cigány Mária Rádió indul Romano Maria Radio néven. A rádió szombat este hat órától hallgatható majd a www.romanomariaradio.hu címen.

Tízmillió forintnyi gyorssegélyt küld Indonéziának az MKPK

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) Állandó Tanácsa döntött arról, hogy tízmillió forintos gyorssegélyt folyósít az Indonéziát ért természeti katasztrófák által sújtott lakosság megsegítésére – közölte a szervezet szombaton az MTI-vel.

Pro Cultura Christiana-díjban részesült Varga Dezső restaurátor

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) Pro Cultura Christiana-díjat adományozott Varga Dezső restaurátornak. A kitüntetést a testület nevében Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek adta át szerdán, Esztergomban - tájékoztatta az MKPK sajtószolgálata szerdán az MTI-t.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.