2020. november 24., kedd, Emma napja

Címke: Magyar Iparszövetség

18 cikk 1/2 oldal

Derűlátó a Magyar Iparszövetség

Kedvező helyzetet teremt a kis- és középvállalkozások fejlődéséhez a 2019. évi költségvetés, gondot az egyes területeken mutatkozó munkaerőhiány jelenthet.

Magyar Iparszövetség: a büdzsé kedvező feltételeket biztosít a kkv-k fejlődéséhez

A 2019. évi költségvetés kedvező helyzetet teremt a kis- és középvállalkozások (kkv) fejlődéséhez, gondot az egyes területeken mutatkozó munkaerőhiány jelenthet – mondta Vadász György, a Magyar Iparszövetség (OKISZ) ügyvezető elnöke az MTI-nek miután a szövetségben áttekintették a jövő évi büdzsé várható hatásait.

Javítani kell a kkv-k versenyképességét, folytatni kell a bérfelzárkóztatást

A Magyar Iparszövetség (OKISZ) a vállalkozások versenyképességének javítását, a bérfelzárkóztatás folytatását, a munkaadói közterhek további mérséklését tartja szükségesnek - mondta Vadász György ügyvezető elnök az MTI-nek, miután az érdekképviselet elnöksége foglalkozott a kkv-k helyzetével.

Jó irányba mozdult a kkv-szektor

A hazai kkv-k versenyképessége az uniós versenytársaikhoz képest kedvezőtlenebb, de a felzárkózás már 2016-ban elkezdődött, idén pedig folytatódott.

Forrásra várnak a cégek

A Miniszterelnökség legfrissebb adatai szerint a kis- és középvállalatoknak szánt pályázati pénzekre kimagasló a túligénylés.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.