2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: Magyar György

18 cikk 1/2 oldal

Reformerek

Egy vasárnap keltezett hír szerint zászlót bontott Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester legújabb felekezete, a Mindenki Magyarországa Mozgalom.

Nyomoznak Márki-Zay kampányoldala miatt

A választás rendje elleni bűncselekmény gyanújával indult nyomozás a Somogy megyei 4. választókerület független parlamenti képviselőjelöltjének feljelentése nyomán.

Magyar-nyuszimese

Még a halottakat is meggyőzné a siófoki 4-es választókörzetben ringbe kéredzkedő Magyar György sztárügyvéd, az MSZP és a Párbeszéd képviselőjelöltje.

Magyar György hazudik

Közeledik az országgyűlési választás napja, s ilyenkor megfigyelhető, hogy előtte néhány hónappal-héttel feltűnnek a politikai szerencselovagok. Magyar György pont ilyen.

Magyar: Az elvek nem számítanak

Mindegy, hogy „kicsit náci vagy nagyon náci”, a Jobbikkal a hatalom megszerzése érdekében együtt kell működni – adta ki az ukázt Magyar György ügyvéd.

Az ellenzék Magyart akarja, ám ő a Jobbikot

Több ellenzéki párt is megkereste Magyar Györgyöt, hogy induljon a színeikben jövő tavasszal, az ügyvéd a csatorna kérésére megerősítette a hírt,
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.