2019. április 24., szerda, György napja

Címke: magyar gazdaság

166 cikk 1/17 oldal

OECD: prosperál a magyar gazdaság

A magyar gazdaság teljesítménye jórészt a lakossági fogyasztás számottevő mértékű reálbér-növekedésére, valamint a vállalati és építőipari beruházások dinamikus növekedésére támaszkodva javul.

Szakértő: jól teljesített a hazai ipar

Csath Magdolna kiemelte, hogy az építőipart leginkább az út-, vasút- és közműépítések húzzák, bár az épületek építésének volumene is jelentősen bővült.

Minden területen robbanás várható a gazdaságban

A Takarékbank idén 4,8 százalékos bővülést vár a bruttó hazai össztermékben, ami a kormányzat várakozásnál is magasabb – mondta tegnap újságíróknak Suppan Gergely, a pénzintézet szakértője.

Tavaly 4,8 százalékos lehetett a GDP-bővülés

A Takarékbank megemelte a tavalyi évi előrejelzését, elemzői szerint 4,8 százalékos volt a bruttó hazai termék éves növekedése 2018-ban – mondta Suppan Gergely, a Takarékbank vezető elemzője.

A kutya ugat, a karaván halad

Gazdaságunk a rendszerváltozást követő harminc év legsikeresebb időszakát éli, bővülésének üteme az uniós átlag két és félszerese.
166 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.