2022. január 27., csütörtök, Angelika napja

Címke: Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége

7 cikk 1/1 oldal

Jakab István: A munkám a hobbim

Jakab István ma is ugyanaz az ember, aki harminc éve volt. Bárki megkeresheti őt a gondjával, bajával. Az Országgyűlés alelnöke saját bevallása szerint ugyanakkor kibírhatatlan is. Hogy miért? Arról a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (MAGOSZ) elnöke az ECHO TV Őszintén című műsorában beszélt.

Agrárkamara: 2020-2030 között évente 17 milliárd forint jut öntözési célú fejlesztésekre

A hatékony és fenntartható vízgazdálkodás elérésének érdekében a kormány 2020-2030 között évente 17 milliárd forint állami forrást biztosít öntözési célú fejlesztésekre – mondta Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón, miután megbeszélést folytatott Áder János köztársasági elnökkel a vízgazdálkodást érintő kérdésekről és a fúrt kutakról.

Magosz: az étkezési alma ára is „beszakadhat”

Nemcsak az ipari, de az étkezési alma ára is „beszakadni látszik” – mondta Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) elnöke, az Országgyűlés alelnöke csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Működik az Agrárkamara „teljes súlya”

Jakab István, a MAGOSZ elnöke a Karc FM-en kifejtette: az elmúlt évek bebizonyították, hogy ez a rendszer a leghatékonyabb az érdekérvényesítésre.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.