2024. július 22., hétfő, Magdolna napja

Címke: magyar férfi kosárlabda-válogatott

10 cikk 1/1 oldal

Katartikus győzelem élteti a reményt

A magyar férfi-kosárlabdaválogatott vasárnap hosszabbítás után 91-86-ra legyőzte Hollandiát a világbajnoki selejtezőben, így továbbra is van reménye a továbbjutásra.

A csapat egysége lehet a nyerő

A női kosárlabda-válogatott a múlt héten kijutott az EB-re, most a férfiak következnek, akik ma (18.00, M4 Sport) Eszéken Horvátország ellen játszanak VB-selejtezőt.

Kiizzadt fontos győzelem

Ha fogcsikorgatva, nem jó játékkal is, de 81-65-re győzött a magyar férfi-kosárlabdaválogatott Koszovóban világbajnoki selejtezőjén.

Baráti közösséggé váltak

Hanga Ádám és Vojvoda Dávid már az Európa-bajnokság előtt is széles körben ismert kosárlabdázó volt, Perl Zoltán az Eb-n robbant be a köztudatba.

A bemelegítésre legyen ott!

Magyar szempontból jó hírt röpített világgá az As nevű spanyol sportlap, amely szerint megoldódott Hanga Ádám átigazolási ügye.

Kecskeméten szokják a tempót

A következő kihívás a hétvégi kazanyi torna lesz, amelyen olyan csapatok vesznek még részt, amelyekben nyüzsögnek a klasszisok: Oroszország, Németország és Irán.

Erős motiváció a nemzeti mez

Remek évet zárt a magyar férfikosárlabda, hiszen a válogatott a selejtezőket hibátlanul hozva 17 év után kijutott az Európa-bajnokságra, a Szolnok pedig a Bajnokok Ligájába.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.