2022. június 29., szerda, Péter, Pál napja

Címke: magyar élelmiszer

6 cikk 1/1 oldal

Szaktárca: a magyar élelmiszer kiváló minőségű

A magyar élelmiszer kiváló minőségéről beszélt Bognár Lajos, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkára a XIII. Coop Rally szakmai rendezvény csütörtök esti zárónapján és eredményhirdetésén Siófokon.

Nébih: minőségi magyar élelmiszer kerül az emberek asztalára

A magas színvonalú fajtaminősítésekkel a gazdaságosan termeszthető fajtákból minőségi magyar élelmiszer kerül az emberek asztalára – mondta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tenyésztési és növénytermesztési elnökhelyettese csütörtökön Mosonmagyaróváron.

Áldomás a magyar termékekért

Lehetőséget teremt a hazai termelőknek a Magyar Nemzeti Kereskedőház közreműködésével létrehozott Áldomás elnevezésű közösségi márka.

Jó lehetőség nyílik megismertetni a világgal a magyar élelmiszereket

A kölni Anuga, a világ egyik legjelentősebb élelmiszeripari szakvására jó lehetőség megismertetni a világgal a kiváló minőségű és biztonságos magyar élelmiszereket – mondta a vásár helyszínén a Földművelésügyi Minisztérium (FM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára hétfőn az MTI-nek.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.