2022. december 7., szerda, Ambrus napja

Címke: Magyar Elektromobilitás-szövetség

7 cikk 1/1 oldal

A beszerzési ár nem minden

Míg néhány évvel ezelőtt mindössze háromszáz elektromos autó futott a hazai utakon, ma már hétezer, vagyis a felívelés egyértelműen látszik.

Jön a vízválasztó technológia

Az előttünk álló évben kilencszázra bővül Magyarországon az e-töltők száma, ráadásul nagyobb lesz köztük a gyorstöltők aránya, mint a mostani állományban.

Ezer fölött az e-autók és hibridek száma

Ezer fölé nőtt a zöld rendszámmal rendelkező, azaz környezetkímélő járművek száma Magyarországon, az egy évvel korábbi 300-ról – közölte a Magyar Elektromobilitás Szövetség csütörtökön az MTI-vel.

Közel a fordulat az e-járművek elterjedésében

A Magyar Elektromobilitás-szövetség csatlakozott az európai szövetséghez – az erről szóló megállapodást a második magyar elektromobilitás-napon írták alá. Ungár János, a magyar szövetség nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnöke az aláírást követően az MTI-nek elmondta: Magyarország azzal, hogy az európai szervezet tagja lett, behozhatja ötéves lemaradását az iparágban.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.