2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: Magyar Bálint

16 cikk 1/2 oldal

Libsishow

Van annak valami diszkrét bája, amikor egy bukott szabad demokrata vezér nekiront saját egykori elnök- és harcostársának.

Máig nyögjük a továbbélő SZDSZ-t

A világ változásai leperegnek erről a hamis zsenitudatú, nagyképű, saját nemlétező intellektuális fölényében vakon bízó szektás dogmatikus bandában.

Kaliforniai álom

Kisebb közjáték zavarta meg a Kaliforniában előadó körúton tartózkodó Magyar Bálint egyik fellépését, a Berkeley Egyetemen tartott beszámolója végén.

Lecke haladóknak

Az ellenzékbe szorult balliberális oldal nem tud elszakadni attól a maga által kreált legendáriumtól, aminek legostobább híresztelései köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

Magyar, a Bálint

Magyar Bálint következetes globalista és kozmopolita, aki a nemzeteket és a nemzetállamokat a múlthoz tartozó, elavult dolgoknak tartja.

Prágán keresztül támad a liberális maffia

Magyar Bálint nyugdíjaskorba lépett, s szemlátomást szétunatkozza az agyát. Nyilván úgy véli, nagy hasznára lehetne még ennek a sokat szenvedett országnak.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.