2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Címke: Magyar Állandó Értekezlet

29 cikk 1/3 oldal

Összmagyar szavazás lesz az EP-választás

Orbán Viktor szerint Közép-Európa geopolitikai felértékelődésének fontos momentuma lesz, amikor Monte­negró, Macedónia és Szerbia csatlakozhat az EU-hoz.

Fidesz: a kormány kiáll a világ magyarságáért

A kormány szeretné elérni, hogy aki magyarnak született, az a határ túloldalán is magyarnak érezhesse magát, magyarul tanulhasson és megélhesse azt, hogy a magyar nemzet része.

Nemzetpolitikai nagyhét kezdődött

A Magyar Diaszpóra Tanács november 15-én, a Magyar Állandó Értekezlet november 16-én tartja idei plenáris ülését Budapesten, november 18-án pedig november 18-ra Sepsiszentgyörgy ad otthont a székely nagygyűlésnek. Az ECHO TV Napi aktuális című műsorának hétfői adásában Pánczél Károly, a Fidesz országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, nemzetpolitikai nagyhét vette kezdetét, amely egyebek között a székelyföldi autonómia melletti kiállásról szól.

Pályázat a határon túli családsegítőknek

Potápi Árpád János ismertette, hogy a 2019. április 30-ig megvalósuló programokra pályázatonként legfeljebb kétmillió forint támogatás igényelhető, amihez nem szükséges önrész.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.