2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: Magyar Állami Népi Együttes

7 cikk 1/1 oldal

Először mutatkozik be horvát közönség előtt a Magyar Állami Népi Együttes

A magyar-horvát kiegyezés 150. évfordulója évében a néptánc és a népzene legmagasabb színvonalú előadását mutatja be Zágrábban május 29-én a Magyar Állami Népi Együttes (MÁNE) és horvát Lado népi együttes a Vatroslav Lisinksi koncertteremben - mondta Ferencz Mária, a MÁNE nemzetközi referense a rendezvény beharangozó sajtótájékoztatóján csütörtökön.

Szombaton tartják a 192. balatonfüredi Anna-bált

Szombat este rendezik a 192. balatonfüredi Anna-bált. Idén először utcabált is szerveznek a Blaha utcában, a Kisfaludy Színpadon pedig kivetítőn lehet majd nyomon követni a báli eseményeket. A rendezvényt változatos programok kísérik egész héten át, a bál díszvendége Győr városa lesz.

Egész napos vigadalommal zár a felújítás előtt álló Budai Vigadó

Egész napos, neves népzenei és világzenei előadókat, táncházat, gyerekprogramokat, fényfestést és más játékokat is felvonultató vigadalommal búcsúzik a közönségtől a másfél évig tartó belső felújítási munkálatok előtt álló Budai Vigadó november 12-én, szombaton.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.