2020. november 24., kedd, Emma napja

Címke: mága zoltán

25 cikk 1/3 oldal

Világhírű énekesek is részt vettek Mága Zoltán újévi koncertjén

Világhírű énekesek, köztük Katharine McPhee amerikai előadó, Aida Garifullina tatár származású énekes, valamint a többszörös Grammy-díjas David Foster is részt vett Mága Zoltán hegedűművész 10. Budapesti Újévi Koncertjén a budapesti Arénában.

Folytatja Mága Zoltán a 100 Templomi Koncert jótékonysági hangversenysorozatát

Teltházas koncertet adott szombaton este Mága Zoltán hegedűművész a Hegedűvel a világ körül című turnéja 50. állomásán a Magyar Állami Operaházban. Az esten a hegedűművész bejelentette: második alkalommal is útjára indítja 100 Templomi Koncert jótékonysági hangversenysorozatát.

Hegedűvel a világ körül – Mága Zoltán Hegedűgálája az Operaházban

A Magyar Állami Operaházban ünnepli szombaton Hegedűvel a világ körül című turnéja ötvenedik állomását Mága Zoltán; a hegedűművész a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretében olyan hírességekkel lép fel, mint Shlomo Mintz, Szabadi Vilmos, Komlósi Ildikó, Sümegi Eszter, Mario Frangoulis, Vásáry Tamás és Szakcsi Lakatos Béla.

A Magyar Állami Operaházban ad koncertet Mága Zoltán

Az 50. állomásához érkezik a Hegedűvel a világ körül címmel három évvel ezelőtt útjára indított hangversenysorozat, amelynek keretében Mága Zoltán a magyar zenei kultúrát népszerűsítette Erdélyen át Koreán és Kínán keresztül Amerikáig. Az 50. előadásnak július 15-én a Magyar Állami Operaház ad otthont.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.