2022. december 3., szombat, Ferenc, Olívia napja

Címke: maffia

47 cikk 1/5 oldal

Véres terítő

A felvidéki Durica Katarina „elfeledett” történeteket mutat be A rendes lányok csendben sírnak című könyvében, és a bűnbandák női áldozatait állítja a középpontba.

A maffia ellen emelt szót Szicílián a pápa

Felszólította szombaton a szicíliai Palermóban Ferenc pápa a maffiát, hogy hagyjon fel a pénz és a hatalom hajhászásával azon a megemlékezésen amelyet a maffiózók által meggyilkolt Giuseppe Puglisi atya halálának 25 évfordulóján tartottak

Trójai vírusokkal támad a netmaffia

Mindig csak a saját, a legfrissebb vírusirtóval és tűzfallal ellátott számítógépünkön, saját internetes hálózaton netbankoljunk.

Félmilliárdot csaltak el netbankon

Tudtuk és engedélyük nélkül hatmillió forintot utalt el egy netbanki csalómaffia belföldi magánszámlára egy miskolci cég számlájáról, miután a vállalkozás okostelefonját trójai falóval támadhatták meg.

Csaknem tízévi fegyházat kapott az orosz alvilág főnöke

Kilenc év 10 hónap fegyházbüntetést szabott ki kétrendbeli, szervezett csoport által elkövetett erőszakos zsarolás címén egy moszkvai bíróság az orosz szervezett alvilág Sakro Molodoj (Ifjú Sakro) néven elhíresült főnökére, Zahar Kalasovra.
47 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.