2019. április 23., kedd, Béla napja

Címke: Madrid

85 cikk 1/9 oldal

Madrid nem tud dűlőre jutni Barcelonával

Február közepére tervezik Madridban a letartóztatott katalán politikusok perének kezdetét, amelyet egyre komolyabb érdeklődés övez.

Konténereket gyújtottak fel sztrájkoló taxisok Madridban

Konténerekből, autógumikból rögtönzött „máglyát” gyújtottak fel szerda reggel Madridban taxisok, akik az alternatív közösségi személyszállítást végző cégek (Uber, Cabify) működésének korlátozásáért sztrájkolnak már három napja.

A River Plate nyerte a Libertadores Kupát Madridban

A River Plate hosszabbítás után 3-1-re legyőzte a szintén Buenos Aires-i Boca Juniorst a labdarúgó Libertadores Kupa döntőjének madridi visszavágóján, így 5-3-as összesítéssel megnyerte a sorozatot, fennállása során negyedszer.

Tömeg tört be Melillába

A tömeges áttörésben ketten életüket vesztették, egyikük feltehetően szívrohamot kapott a mászást követően. A szemtanúk szerint a mentők próbálták újraéleszteni, ám nem jártak sikerrel.

Halálos baleset történt egy madridi szállodában

Leszakadt Madridban a felújítás alatt álló Hotel Ritz állványzatának egy része kedden, a balesetben egy munkás meghalt, tizenegyen pedig megsérültek – közölték a helyi hatóságok.

Plágiumdominó Madridban

Sorra kerülnek terítékre a spanyol politikai elit szakdolgozatai és önéletrajzai, miután néhány nappal ezelőtt plágiumgyanú miatt lemondott az egészségügyi miniszter.
85 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.