2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: Madách Színház

11 cikk 1/2 oldal

Isten nélkül nem lehet meghalni

Bessenyei Ferenc alakja úgy merül fel előttem, ahogyan öreg könyvvel a kezében a Színészdalt mondja. „Ha meg nem tesszük azt, / Ami föladatunk: / Akkor gyalázat ránk, / Színészek nem vagyunk!”

Az embergyerek kölyökmackó

Vackor történetét Szemenyei János és Bánki Gergely továbbgondolta, vidám és több műfajt ötvöző dallal és igen mozgalmas koreográfiával vitte színre a Proton Színház a Madách Színház Stúdiójában.

Vasárnap búcsúztatják Székhelyi Józsefet

Augusztus 26-án, vasárnap 14 órakor lesz Székhelyi József Jászai Mari-díjas színművész végső búcsúztatása Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben – közölte a család, a Madách Színház és az Élet Menete Alapítvány csütörtökön az MTI-vel.

A Madách Színház is saját halottjának tekinti Kerényi Imrét

A Madách Színház is saját halottjának tekinti a szombaton elhunyt Kerényi Imre miniszterelnöki megbízottat, Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendezőt, színigazgatót, egyetemi tanárt, publicistát, érdemes és kiváló művészt.

Shakespeare-fesztivált rendez nyáron a Madách Színház

Szerelemünk, Shakespeare címmel rendez fesztivált június 9. és július 16. között a Madách Színház. A programban zene, tánc, egyetemi és alternatív színházi produkciók, valamint Shakespeare-szakértők előadásai is helyet kaptak.

Visszatér a Mamma Mia! a szegedi Dóm térre

Csütörtökön visszatér a Mamma Mia! a Szegedi Szabadtéri Játékokra, a nagy sikerű ABBA-musicalt három estén játsszák a Dóm téren – tájékoztatta a fesztivál sajtóreferense kedden az MTI-t.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.