2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: macska

12 cikk 1/2 oldal

Vicces macska

Eljött az indulás pillanata. Ábel szemlét tart a csomagtér fölött. Az úti cél a bolgár tengerpart, mely hat évvel ezelőtt ejtette rabul őket, s idén már harmadjára vágnak neki a nagy kalandnak.

A kutyák és a macskák általában harmóniában élnek egymással

A közhiedelemmel ellentétben az egy háztartásban élő kutyák és macskák általában jól kijönnek egymással, noha utóbbiak jóval hajlamosabbak arra, hogy ellenségesen lépjenek fel négylábú lakótársaikkal szemben – derült ki az angliai Lincolni Egyetem kutatóinak tanulmányából, amely megállapította, hogy a boldog kutya-macska kapcsolat titka az, ha a macska minél fiatalabb korától él együtt a kutyával.

A Besiktas drágán megfizet a macskáért

Pénzbüntetést kapott a Besiktas, mert a Bayern München elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján egy macska berohant a pályára.

Csak felelősen szabad állatot tartani

Holnap lesz a felelős állattartás napja, ebből az alkalomból az örökbefogadás örömeire és az ivartalanítás fontosságára hívja fel a figyelmet a Rex Állatotthon.

Coco Chanel kaparófája

Tizenkét kilós monstrum vagy főtt csirkeszárnyhoz hasonlító, kopasz kandúr: szuszogó, ásítozó macskák gyűjtögették a trófeákat a múlt hétvégén Budapesten.

Pszichopata és Bulikirálynő – Road movie

Isztambul évszázadok óta a kóbor macskák városa. A folyamatos vándoroké, akik függetlenségük teljes tudatában járják be a bazársort, a kikötőt, a piacokat és kávézókat.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.